Philip van Londen - Get Lean

Diensten: kies de aanpak die het beste past


Waar lopen organisaties tegenaan als ze Lean willen worden? Wat zie je steeds weer gebeuren als je met Lean aan de slag gaat? Waarmee ben je het meest geholpen?


Lees hieronder meer over procesverbetering en gedragsverandering. Bekijk hoe je concreet invulling geeft aan de belangrijkste vragen. Kom te weten hoe je op een effectievere en prettigere manier kunt werken.

   


Bekijk hieronder even de belangrijkste thema's.
Wat beschrijft het beste waar je naar op zoek bent?

1) KRAAK de LEAN CODE

Verbeter in zes stappen een concreet proces met Lean en werk tegelijkertijd aan gedragsverandering.

2) VERSOEPEL de VERANDERING
Begrijp de typische patronen die gedragsverandering in de weg zitten en ga slimmer om met weerstand.

3) VERSNEL de ORGANISATIEMIXER

Gebruik de Lean principes ook in je managementproces.
Zet de cruciale stap naar een echte Lean organisatie.

  Lean Expert


Kleine waarschuwing
Pas op. Ik hou niet van saaie theoretische verhandelingen en geef geen standaard trainingen. Mijn sessies zijn anders. En hoewel je geen garantie krijgt dat het werkt, dat bestaat niet bij Lean, ben ik er wel op uit om er het uiterste uit te halen. Samen met jullie. Lees hier hoe dat gaat.

Waar gaat je voorkeur naar uit?
OK, misschien spreekt dit je aan. Waar gaat op dit moment dan je voorkeur naar uit? Wil je een kennismaking, even proeven, een aanvulling? Of misschien wil je er gelijk echt helemaal voor gaan?


Laagdrempelig en toch compleet traject


Je wil er ook voor gaan :

Informeer naar de verschillende mogelijkheden voor een traject. De omvang hangt af van de ervaring van de organisatie met Lean en natuurlijk de complexiteit van je vraag. Bekijk hieronder wat globale richtlijnen.
Lean
Een typische omvang voor 'Versoepel de Verandering' is 8 sessies. De doorlooptijd van 'Kraak de Code' of 'Versnel de Organisatiemixer' varieert van enkele maanden tot een jaar.

Neem gerust contact op voor meer informatie. Krijg zo beeld bij de omvang en aard van een traject. Hoor ook wat het je op kan leveren.

Neem ook even contact op als je wilt weten of ik beschikbaar ben.

Philip van Londen