Diensten: kies de aanpak die het beste past


Waar lopen organisaties tegenaan als ze Lean willen worden? Wat zie je steeds weer gebeuren als je met Lean aan de slag gaat? Waarmee ben je het meest geholpen?


Lees hieronder wat dat is. Kom meer te weten over de belangrijkste thema's. Bekijk de concrete invulling van de grootste vragen. Kom te weten hoe je op een effectievere en prettigere manier ook 'Lean wordt'.

   

Voordat ik je 2 mogelijkheden geef.

Bekijk hieronder even de belangrijkste thema's.
Wat beschrijft het beste waar je naar op zoek bent?

1) KRAAK de CODE

>> procesverbetering <<
Je verbetert een concreet proces met de Lean principes

2) VERSNEL de VERANDERING
>> verandermanagement <<
Doorbreek typische patronen die een (cultuur)verandering in de weg zitten

3) GRIP op de ORGANISATIEMIXER

>> Lean leiderschap & strategie <<
Activeer de Lean principes ook bij leidinggevenden

 

Compleet traject of snelkooksessie?

Alledrie de bovenstaande thema's (procesverbetering, verandermanagement, leiderschap & strategie) kun je afnemen als compleet traject of als enkele snelkooksessie.


Je hebt twee mogelijkheden. Complete trajecten geven meer diepgang en meer resultaat. Een snelkooksessie is een prima kennismaking. Of een aanvulling als je al met Lean bezig bent.

Kleine waarschuwing
Pas op. Ik hou niet van saaie theoretische verhandelingen en geef geen standaard trainingen. Mijn sessies zijn anders. En hoewel je geen garantie krijgt dat het werkt, dat bestaat niet bij Lean, ben ik er wel op uit om er het uiterste uit te halen. Samen met jullie.

Waar gaat je voorkeur naar uit?
OK, misschien spreekt dit je aan. Welke van onderstaande twee mogelijkheden gaat op dit moment dan je voorkeur naar uit? Wil je een kennismaking, even proeven, een aanvulling? Of misschien wil je er gelijk echt helemaal voor gaan?

 

Dienst 1 - Snelkooksessie


Je wilt snel en kort:

Doorloop in sneltreinvaart alle onderwerpen die bij het thema horen in één snelkooksessie. Daarna ben je natuurlijk nog niet Lean, maar heb je wel een uitstekende basis.

Doe een snelkooksessie als kennismaking. Of profiteer van een snelkooksessie als aanvulling op iets wat al loopt. Kies hiervoor uit één van de drie bovenstaande thema's.

Neem contact op. Kom te weten welke thema jou het meeste gaat brengen in de vorm van een snelkooksessie. Neem tijdig contact op als je een datum wilt reserveren.

 

Dienst 2 - Compleet traject


Je wilt "all-in" :

Informeer naar een compleet traject. De omvang hangt af van de ervaring van de organisatie met Lean. Ook speelt de complexiteit van de vraag van je organisatie natuurlijk een rol.

Een typische omvang bedraagt acht sessies voor 'versnel de verandering'. De doorlooptijd van 'Kraak de Code' of de 'Grip op de Organisatiemixer' is typisch zo ongeveer een jaar.

Neem gerust contact op voor meer informatie. En krijg beeld bij de omvang en aard van een compleet traject. Hoor wat een traject je op kan leveren. Neem ook even contact op als je wilt weten wanneer ik beschikbaar ben.