How About Gaining Back A Few Hours Each Day?


Boek een Lean Lezing

Waar wil je dat een goed verhaal over gaat? Wat moet de boodschap zijn? Welke sfeer? Welke impact? En welke onderwerpen wil je in ieder geval aan bod laten komen?

Lees hieronder even door en je krijgt een beter beeld wat je kunt verwachten van een lezing van Philip.


   

Argumenteren werkt averechts
Na meer dan tien jaar trainingen en workshops te hebben gegeven, vaak meerdere dagen in trajecten, is Philip van Londen ook begonnen met het geven van kortere lezingen. Compacter en toegankelijker. Om meer mensen te laten profiteren van de Lean principes. Waarom? Nog steeds ziet Philip enthousiaste mensen onnodig worstelen. Waarmee? Met het proberen om anderen te overtuigen van het nut van Lean. Veelal door te argumenteren. Soms met ijzersterke argumenten. En wat zag je dan toch gebeuren? De ander schoot in de ja-maar stand. De weerstand. Hoe ga je daar nou beter mee om?Resultaten boeien niet
Met die worsteling heeft Philip in zijn beginperiode ook veel te maken gehad. En daarbij natuurlijk alle mogelijke fouten gemaakt. De belangrijkste misser? Proberen om iemand anders te laten zien met bewijzen, resultaten of cijfers dat Lean een goed idee is. Wat heeft Philip daarvan geleerd? Dat er nog nooit één iemand overtuigd is geraakt door te strooien met argumenten of resultaten. Maar hoe dan wel?

Een eerlijke kennismaking
Krijg door een lezing van Philip een eerlijk en aansprekend beeld. Welke mislukkingen zijn er geweest? Wat kun je bereiken met Lean? En wat vooral wat niet. Laat je inspireren, meenemen en activeren. Waarom zou ik er überhaupt aan beginnen? En waarom niet? Wat zijn de kernprincipes? Waar moet je op letten? En hoe geef je het vorm? Hoe kun je dat doen op de allersimpelste manier? Een manier die voor iedereen binnen bereik ligt.

' How About Gaining Back A Few Hours Each Day?'


Als je er aan toe bent? Want wacht je liever even af? Of ben je iemand die vooroploopt? Allebei die types kom je tegen. Iedereen haalt uit de lezing datgene wat het beste bij hem past. Niet iedereen hoeft gelijk volle bak mee. En alleen dat al maakt vaak dat mensen ontspannen. En er al meer in meegaan dan voorheen.

Zo is het verhaal opgezet. Bel snel voor een afspraak.

 


Kleine waarschuwing
"Pas op. Ik hou niet van saaie theoretische verhandelingen en geef geen standaard lezingen. Geen powerpoint. Geen tabellen. Geen grafieken. OK, af en toe een schetsje als dat nodig is. Ik werk graag met tekeningen, video's en als de setting daarvoor geschikt is met muziek."

Voor de kenners: Philip heeft zich laten trainen en coachen door Remco Claassen. In die hoedanigheid heeft hij ook in halve finale gestaan van Heel Brabant Spreekt.

Welke thema's zijn mogelijk?

- Kennismaking met Lean
- Hoe kun je uren per dag tijd winnen?
- Hoe zit het met Lean & cultuur?
- Hoe ga je om met weerstand?
- Wanneer weet je dat het werkt?
- Wat betekent Lean LIJDERschap?
- Werkt Lean ook bij dienstverleners?
- Hoe werkt Lean in een kantooromgeving?

========================================

Philip wordt doorgaans geboekt voor lezingen van 45 min tot 1,5 uur. Een aangepaste duur is uiteraard bespreekbaar.
Neem hiervoor gerust contact op
.Neem contact op voor meer informatie en beschikbaarheid.

========================================