KRAAK de CODE

Laat je mensen én organisatie groeien in 6 heldere stappen

Wat maakt dat veel problemen rond tijdverlies slechts tijdelijk opgelost worden? Wat onderscheidt een echte van een halve oplossing? Waar zit em de crux als het gaat om échte verbetering?

Lees hier over 'KRAAK de CODE' en je leert een betere aanpak kennen waarmee je grotere problemen sneller oplost en meer waarde creeërt.

- Welk niveau heeft dit traject?

Mensen worden diepgaand getraind in de Lean principes. Ze verbeteren iets en leren tegelijk de principes. Dat maakt 'KRAAK de CODE' zo'n interessant traject. Doorgaans bereiken één of twee mensen een blackbelt niveau en een aantal mensen ontwikkelt zich tot een greenbelt niveau. Het minimale niveau dat iedere deelnemer bereikt is yellow belt.


- Wat levert 'Kraak de Code' op?

Een team krijgt inzicht in de effectiviteit van een proces. Je komt er met name achter waarom een proces in je organisatie eigenlijk ontzettend ineffectief is. Dit grijp je aan om een proces in je organisatie echt te verbeteren. Met de volgende mogelijke resultaten: kortere doorlooptijden, lagere kosten, meer waarde voor je klant en minder verborgen verliezen.

-----

Toch niet weer zo'n project
Eén van de eerste dingen die ik vaak te horen krijg:"Philip, we gaan toch niet weer zo'n project doen hè? Wat iedereen direct weer vergeten is door de waan van de dag. Iets wat uiteindelijk toch niet echt werkt. Of niet wordt afgemaakt."

Ik moet het eerste project nog tegengekomen waarbij ik dit niet hoor. Maar ik moet ook mijn eerste keer nog tegengekomen waarbij mensen niet van gedachten veranderen. 'Goh dit is echt anders en werkt écht.'
Bekijk hier maar eens de reactie en likes van een aantal klantenEr worden miljoenen Euro's verspild aan slim bedachte oplossingen die uiteindelijk niet genoeg opleveren. Het rendement weegt soms nauwelijks op tegen de kosten. Al wil niet iedereen dat toegeven ... Soms lijkt het vooral water naar de zee dragen. Het ene verbeterteam volgt het andere op. En de ene hype wordt weer ingeruild voor de andere. En je collega's? Die worden er vooral moe van. Projectmoe en verandermoe.

Nieuwe energie

Door de aanpak van 'KRAAK de CODE' lukt het altijd wel om (weer) beweging te krijgen. En om nieuwe energie in mensen te krijgen die er niet echt meer in geloven. Maar dat gaat niet vanzelf. Vanzelf gaat het alleen in sprookjes. Het vergt middelen en soms hard werken. Het kan ook spannend zijn en het vraagt doorzettingsvermogen.

Verwerf specifieke inzichten

Dit vraagt om een paar hele specifieke inzichten. Werk je volgens deze inzichten? Dan komt op een gegeven moment de versnelling erin. Je verhoogt zo de slaagkans met tientallen procenten. Onvoorstelbaar? Bel of mail me. Maak een afspraak. En ik laat het je zien. Ik laat je zien hoe je met KRAAK de CODE vele malen effectiever bent.Er staat iets te gebeuren

Je hebt slechts een paar eenvoudige inzichten nodig. De kunst is om ze in de praktijk te brengen. En om er aan vast te houden. Maar, iedere organisatie kan het. De vraag is of je organisatie er klaar voor is. Waaraan merk je dat? Dat merk je bijvoorbeeld aan de volgende signalen:

- Eén:"Jij wil dat er iets gebeurt"
- Twee: "Er moet ook iets gebeuren"
- Drie: "Er broeit iets. Er staat iets te gebeuren. Je staat niet alleen in deze opvatting"

Voordat je contact opneemt, lees hieronder nog even kort wat KRAAK de CODE je oplevert:

Wil je belangrijke knelpunten structureel aanpakken? Er ligt een prachtig (Lean)-programma voor je klaar 'KRAAK de CODE' Hiermee gaat een team een specifiek organisatieprobleem te lijf.

Werk in 6 fases gestructureerd naar een verbetering toe. Het rendement bedraagt ergens tussen de 50.000 en enkele honderdduizenden Euro's. En niet te vergeten veel (persoonlijke) groei in je organisatie.

Pak structureel grote knelpunten aan die veel waarde belemmeren voor je klant. En veel verspillingen bevatten voor je medewerkers. Ik begeleid dit project en train medewerkers. In één moeite door.

Vind uit wat dit betekent voor jouw organisatie
Neem contact op en ik vertel je alles over de CODE
Kom ook te weten hoe je de Lean CODE KRAAKT