Kies de aanpak die het beste past:


1) VERSNEL de VERANDERING

Vraag je het volgende eens af: waar loop ik met mijn organisatie tegen de problemen aan die een verandering met zich meebrengt? Waar ervaar ik weerstand? Wanneer strandt de verandering? Wanneer is het succesvol?

Bekijk dan eens wat je zou kunnen bereiken als je dit anders aanpakt. Zonder grote budgetten of dure megafestaties. Gewoon slim en effectief veranderen.

Dit pakket bestaat uit een serie van 8 workshops waarmee een groep mensen wordt ingewijd in de geheimen van Lean en effectief veranderen.

>> Lees meer

 
Creëer een doorbraak in je verandering naar een Lean organisatie


Krijg effectieve hulp bij cultuurverandering
Neem contact om te bekijken of dit pakket geschikt voor je is
2) KRAAK de CODE

Knelpunten structureel aanpakken? Er ligt een prachtig programma voor je klaar 'KRAAK de CODE'

Hiermee gaat een team met Lean een specifiek organisatieprobleem te lijf. Werk in 6 fases gestructureerd naar een verbetering toe.

Het rendement bedraagt ergens tussen de 50.000 en enkele honderdduizenden Euro's. En niet te vergeten veel (persoonlijke) groei in je organisatie.

'KRAAK de CODE' is een Leanprogramma met een doorlooptijd van 6 tot 12 maanden. Hierna heeft een team een concreet probleem aangepakt en zijn ze door-en-door getraind in de Lean principes.

>> Lees meer


 
Verbeter een proces met een Lean project


Vind uit wat dit jou en je organisatie op gaat leveren
Neem contact op. Kom meer te weten over de aanpak
3) MANAGERS, KRIJG GRIP op de ORGANISATIEMIXER

Wat maakt dat zoveel initiatieven stranden? Of te lang duren? Wat is de belangrijkste oorzaak voor vertraging? Leer de organisatiemixer begrijpen en ontwikkel een strategie om meer projecten te laten slagen en de operatie vloeiender te laten verlopen.

Dit thema is geschikt voor directie/bestuur en management teams. Krijg inzicht en handvaten waarmee ook in jouw organisatie intiatieven voortaan beter verlopen.

Dit kan in één seminar. Als aanvulling of kennismaking. Of wil je een compleet traject? Om de organisatiemixer met een (management)team echt aan te pakken? Kies de optie die het beste bij je organisatie past.

>> download whitepaper organisatiemixer (concept)


 
Krijg een soepel lopende organisatie op alle niveaus

Wat kan een goede mixer jou en je organisatie opleveren?
Mail of bel en krijg inzicht in de mixer van jouw organisatie